KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Uspešan početak sezone za sve klubove u okviru SPD Radnički

Sportsko privredno društvo Radnički oglasilo se saopštenjem za javnost povodom uspešnog početka sezone svih klubova iz svoje brojne porodice.

U saopštenju se ističe da gotovo svi klubovi koji funkcionišu u sklopu SPD Radnički početak novembra dočekuju u samom vrhu tabele.

Košarkaši su prvi u Drugoj ligi Srbije bez poraza, baš kao i vaterpolisti koji briljiraju u Regionalnoj A2 ligi. Odbojkaši su pokazali da će biti ozbiljan pretendent u borbi za titulu, a rukometaši i rukometašice za ulazak u viši stepen takmičenja. Priželjkujemo i bolje rezultate  naših košarkašica, koje su na početku sezone imale prilično težak raspored – poručuju iz SPD Radnički.

Ono na šta su u SPD Radnički naročito ponosni, jeste činjenica da su dobri rezultati svih ekipa prepoznati od strane kragujevačke publike, koja u sve većem broju posećuje utakmice.

Uz nadu da ćemo ostati na pobedničkim stazama i u nastavku sezone, pozivamo sve Kragujevčane da i dalje prate i bodre naše sportiste, a oni će im se, u to smo ubeđeni, odužiti dobrim rezultatima i pobedama – kaže se na kraju saopštenja SPD Radnički.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!