KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Miroslav Nikolić:“Imam svoju računicu!“

Pred košarkašima Radničkog je duel 3. kola Super lige u kome će mu protivnik u beogradskom Pioniru biti ekipa Partizana. To će biti četvrti ovosezonski duel ovih rivala. Radnički je ostvario trijumf u prvom u okviru NLB lige, dok su se crno-beli revanširali u drugom delu regionalnog takmičenja, kao i pobedom u polufinalu Kupa “Radivoja Koraća“. Meč se igra u sredu, od 18.oo časova, a oba tima u domaćoj Superligi imaju maksimalan učinak posle dva kola. Partizan je pobedio valjevski Metalac i FMP, dok je Radnički bio bolji od Crvene zvezde i OKK Beograda. Jasno je da na papiru uloga favorita pripada aktuelnom prvaku, kome se daju i najveće šanse u borbi za novu titulu, ali izabranici trenera Miroslava Nikolića imaju veliki motiv da se revanširaju Partizanu za dva uzastopna poraza. Popularni Muta ističe da je napravio, kako on to kaže, računicu za novi izlazak na Jadran.

– Teško je dobiti Partizan u Beogradu, to je realno. U principu, ja imam neku računicu kako ćemo ući u tri. Imamo Čakarevića povređenog, Aleksić i ovi igrači koji su igrali su svi bili povređeni, pa sad malo hvatamo ritam. Bitno je da dobijemo sve utakmice kući i jedno dve-tri na strani i to je neka računica. – rekao je Nikolić.

Pristalice kragujevačkog tima svakako da dosta očekuju od Predraga Miletića, koji u poslednjih nekoliko utakmica igra u fantastičnoj formi. Uz uobičajeno visok nivo borbenosti preuzeo je i ulogu realizatora, zabeleživši u proseku 17 poena na dva prethodna meča.

– Trener nas uvek uči da idemo na pobedu. To ćemo uraditi i sada protiv Partizana, pa šta bude. – kaže Miletić.

Utakmicu sa OKK Beogradom jedan od najboljih igrača Radničkog Marko Čakarević je presedeo na klupi jer se požalio na povredu, a u stručnom štabu nisu tim povodom želeli ništa da rizikuju kako bi ga sačuvali za utakmicu sa Partizanom. Svi ostali spremno dočekuju duel u Pioniru uz uveravanje da će učiniti sve da iskoriste i najmanju šansu koja im se bude ukazala za ostvarivanje pobede.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!