KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Pobeda Lozničana u duelu sadašnjeg i bivšeg šampiona

Duel sadašnjeg i bivšeg šampiona, Loznice 2018 i Ekonomca, u okviru 6. kola Prve futsal lige Srbije, pripao je aktuelnom prvaku države, koji je trijumfovao rezultatom 3:2 (2:1). Utakmicu u dvorani „Lagator“ je pored atraktivnih poteza i efektnih golova obeležio i povratak na parket nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije Miloša Simića, koji je upisao prve minute u dresu kragujevačkog tima ove sezone.

Foto: Marko Lazarević

Interesantno je bilo videti nekadašnje vedete Ekonomca, a danas uzdanice aktuelnog šampiona države Marka Perića, Mladena Kocića i Danijela de Souzu kako igraju protiv svog nekadašnjeg kluba. Upravo je jedan od pomenute trojice igrača, Mladen Kocić, doveo Lozničane u vođstvo na izmaku 10. minuta, da bi samo tri minuta kasnije asistirao Nemanji Milosavljeviću kod drugog pogotka domaćeg tima na ovoj utakmici.

„Studenti“ su uzvratili u 18. minutu, kada je Ninoslav Aleksić smanjio na 2:1, ali je već u drugom minutu nastavka lopta nakon udarca Rosića pogodila Kristijana Vasića i završila u mreži kragujevačkog tima. Krenuli su Šumadinci u finišu utakmice na sve ili ništa, uveli još jednog igrača u polju umesto golmana, ali sve što su uspeli da učine to je samo da ublaže poraz pogotkom Vasića, koji je na taj način „poništio“ prethodno postignuti autogol.

Ekonomac je tako vezao i drugi uzastopni poraz u prvoligaškoj konkurenciji, te trenutno zauzima četvrto mesto na prvenstvenoj tabeli sa deset osvojenih bodova, tri manje u odnosu na vodeći FON.

Priliku za povratak na pobednički kolosek popularni „studenti“ imaće predstojećeg vikenda, kada će u svom „SBB Jezeru“ ugostiti sedmoplasirani Bečej 2003.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!