KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Blistavo izdanje kragujevačkih tekvondista na turniru u Blacu

Takmičari Tekvondo akademije Kragujevac minulog vikenda su nastupili na prvom međunarodnom turniru „Korio Open“ u Blacu, gde su u konkurenciji blizu 200 takmičara iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine uspeli da se okite sa 13 medalja.

Među osvajačima zlatnih medalja našli su se Anđelija Lepović (kadet A-51), Anastasija Sokolov (kadet A-55), Đurđa Petrović (kadet A-41), Uroš Cvetković (kadet A-37), Miroslav Kostović (pionir A-48), Kristijan Proći (pionir A-36), Nađa Lepović (pionir A-30), Sofija Živojinović (pionir B-40) i Tamara Pantić (kadet B-59).

Srebrnim medaljama okitili su se Kasija Nešović (kadet A-44) i Nemanja Sokolov (pionir A-48), dok je jedinu bronzu osvojio David Simović (pionir B-33), kome je pripalo i zlato u revijalnoj borbi.

Tekvondo akademiji Kragujevac pripalo je drugo mesto u generalnom plasmanu, odnosno prvo mesto u konkurenciji pionira A klase, kao i treće mesto u konkurenciji kadeta B klase.

Napomenimo i to da je Anđelija Lepović proglašena za najbolju takmičarku kadetskog uzrasta na turniru, dok je Miroslav Kostović poneo zvanje najboljeg takmičara u konkurenciji pionira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!