KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Odbojkaši Radničkog protiv Partizana za kraj ligaškog dela takmičenja (nedelja, 17 h)

U poslednjem kolu regularnog dela takmičenja u BPŠ Superligi Srbije, odbojkaši kragujevačkog Radničkog ugostiće u nedelju, 27. februara, od 17 časova u svom „SBB Jezeru“ velikog dužnika iz proteklog dela sezone, beogradski Partizan. Za Kragujevčane je pobeda u ovom meču apsolutni imperativ ukoliko žele da sačuvaju šanse za četvrto mesto na tabeli, koje donosi prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Foto: SPD Radnički

Protekli derbi sa šampionom Srbije novosadskom Vojvodinom pokazao je da Šumadinci imaju još dosta prostora za napredak, posebno kada je reč o igri u završnicama setova. Činjenica da su odbojkaši Radničkog u svakom od tri odigrana seta bili ravnopravan, ako ne i bolji rival od Novosađana svakako pruža dovoljno razloga za optimizam pred početak završne borbe za titulu.

Duel sa beogradskim Partizanom pruža mogućnost Kragujevčanima da u susretu sa još jednom ekipom iz samog vrha tabele i finalistom ovogodišnjeg Kupa Srbije potvrde status jednog od najozbiljnijih pretendenata za titulu. Pobeda u ovom susretu ostavila bi Šumadince u igri za četvrto mesto na tabeli, s tim što dosta toga zavisi i od ishoda utakmice u Kraljevu između domaće Ribnice i novosadske Vojvodine.

Dodatni motiv za izabranike trenera Željka Bulatovića predstavlja činjenica da su ih „crno-beli“ savladali u sva tri prethodna međusobna duela ove sezone. U prvenstvu je bio 3:2, a u Kupu Srbije 3:1 i 3:2 za Beograđane.

Očekuje nas jedna veoma zahtevna utakmica protiv ekipe Partizana, sa kojom smo igrali prilično neizvesne mečeve ove sezone. Imamo lepu priliku da pobedom pred svojim navijačima, koje ovim putem pozivam da nas podrže u što većem broju, napravimo najbolju moguću uvertiru za predstojeće borbe u plej ofu – poručuje reprezentativac iz redova Radničkog Neven Majstorović.

Ulaz na utakmicu je slobodan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!