KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Drugi poraz „tigrica“ u plej-autu

U 3. kolu plej-aut faze Super lige Srbije za rukometašice, kragujevački Radnički je poražen na gostovanju ekipi Bora sa 22:27 (8:14). Ovo je drugi poraz kragujevačkih rukometašica u ovoj fazi takmičenja, nakon startne pobede nad Železničarom iz Inđije.

Po drugi put u sezoni Boranke su bile uspešnije od Kragujevčanki. Već nakon prvih deset minuta susreta bilo je jasno kako će se odvijati ovaj meč. Bor je u 11. minutu imao prednost od šest golova (7:1), koju je sačuvao do odlaska na odmor.

U nastavku susreta kragujevačke rukometašice su pokušavale da sustignu prednost svog rivala, par puta su smanjivale rezultatski minus na četiri gola, ali nisu imale snage za nešto više.

Kod domaćina je najefikasnija bila Bojana Milić sa 8 pogodaka, dok se u Radničkom izdvojila Katarina Stepanović sa 7 golova.

ŽJRK BOR -ŽRK Radnički Kragujevac  27:22 (14:8)

Bor
Hala:
SC „Bor“.
Gledalaca: 100
Sudije: Miloš I Đorđe Jevtić
Sedmerci:  Bor 3(2), Radnički  3(3)
Isključenja: Bor 16 min, Radnički 6 min

BOR: Ilić, Velinović, Jevtov, Petrović, Mihajlović 2, Stankovski 5, Simonović 5, Nikolov, Marković, Mitić, Milić 8, Redžeplar, Nikolić 2, Simić 3, Radulović, Ivković 2.

RADNIČKI: Ćosić (3 odbrane), Petrović 4, Begović, Jelesijević 3, Blagojević, Radović, Ležaja (5 odbrana), Lukić 1, Stajković,  Kojić 4, Stoiljković 3, Stepanović 7, Kulić, Janković.

Nakon ovog poraza Radnički je „skliznuo“ na treće mesto, sa 14 bodova, dva manje u odnosu na drugoplasiranu ekipu Bora.

Naredni meč popularne „tigrice“ igraju u četvrtak, 13. aprila, kada u hali „Jezero“ dočekuju Slogu iz Petrovca na Mlavi.

Foto: Simona Blagojević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!