KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Nova „stotka“ Kragujevčana

KKK RadničkiKošarkaši kragujevačkog Radničkog opravdali su epitet najefikasnije ekipe u Drugoj regionalnoj ligi – Zapad 2, pošto su meču 8. kola, odigranom u hali „Jezero“, pobedili Trepču iz Kosovske Mitrovice sa 100:64 (27:12, 31:12, 18:19, 24:21).

Po peti put ove sezone Radnički je upisao trocifren broj poena, što govori u prilog činjenici da je kragujevački klub za klasu bolji od većine ekipa iz ovog ranga takmičenja.

Već na poluvremenu Kragujevčani su vodili sa 58:24, pa je bilo jasno da će gosti iz Kosovske Mitrovice, koji su dočekani i ispraćeni aplauzima od strane kragujevačke publike, pretrpeti pravu rezultatsku katastrofu.

Stefan Arnaut je sa 20 poena, 13 asistencija i 10 skokova, uz 43 indeksna poena, bio nerešiva enigma za odbranu Trepče, a odličnu podršku imao je u Šamanoviću sa 22 i Kneževiću sa 19 poena.

Na kraju, 100:64 i osma vezana pobeda u sezoni za izabranike Nenada Milojevića, kojom su zadržali lidersku poziciju na tabeli i napravili dobru uvertiru za meč sa Paraćinom kroz dve nedelje. Pre toga, Kragujevčane narednog vikenda očekuje duel sa ekipom Kopaonika u „Jezeru“.

Foto: Zoran Đorđević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!