KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Premijera Kraguja pred svojom publikom (subota, 19 h)

Odbojkašice Kraguja večeras očekuje duel polufinala kupa Beogradskog regiona protiv ekipe Radničkog iz Beograda. Ovo će ujedno biti i premijerni meč Kragujevčanki u novoj sezoni, pred svojim navijačima.

Kraguj je u prethodnoj rundi veoma lako i ubedljivo eleminisao ekipu Lazarevca. Sada će imati znatno teži posao, obzirom da im u goste stiže ekipa Radničkog iz Beograda, koja ima velike ambicije u nastupajućoj sezoni. Predvođene iskusnim trenerom Dragojlom Terzićem i sa par jako kvalitetnih pojačanja, Beograđanke će sigurno biti ozbiljan kandidat za povratak u najelitniji rang. Obzirom da i ekipa Kraguja ima najviše ambicije u Prvoj ligi Srbije, ovaj meč u kupu će pokazati ujedno koliko su ekipe spremne za nastupajuće izazove.

Meč između Kraguja i Radničkog igra se večeras, u sportskoj hali „Gordana Goca Bogojević“ (ex hala „Park“), sa početkom u 19 časova. Pobednik večerašnjeg duela ući će u glavni žreb Kupa Srbije. Pre početka meča biće predstavljena nova garnitura dresova, u kojoj će odbojkašice Kraguja nastupati u sezoni 2013/2014.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!