KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Željana Radaković popunila prazninu na bekovskim pozicijama

Angažovanjem Željane Radaković (20) Rukometni klub Radnički nastavio je proces podmlađivanja ženske ekipe. Doskorašnja igračica Kikinde dolazi kao zamena za ubojitu Teodoru Veličković, kojoj je istekao ugovor sa kragujevačkim klubom na kraju minule sezone.

Foto: SPD Radnički

Željana je rukomet počela da trenira u rodnom Mokrinu, da bi sa navršenih trinaest godina prešla u ekipu Kikinde. Bila je članica kadetske reprezentacije Srbije za koju je zabeležila 15 nastupa. Odlikuju je dobar šut, osećaj za asistenciju i velika borbenost u odbrani. Sa Radničkim je ugovorila dvogodišnju saradnju.

Jako sam srećna što karijeru nastavljam u Radničkom, posebno jer je to klub za koji je nekada nastupao i moj otac. Ovde sam došla kako bih napredovala i napravila značajan iskorak u daljoj karijeri. Nadam se da ću se brzo uklopiti u ekipu i da ću radom, zalaganjem i kvalitetom igre opravdati očekivanja kluba – poručuje nova uzdanica kragujevačkog tima.

Željana Radaković je drugo pojačanje Radničkog za novu sezonu u ARKUS ligi. Prethodno je dres nekadašnjeg vicešampiona države zadužila osamanaestogodišnja Natalija Jonović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!