KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

FK Radnički počeo pripreme

Trener Radničkog, Vlado Čapljić, održao je prvi trening posle pauze koji su imali igrači između dve sezone. Pre početka treninga igračima su se obratili Žarko Pavlović, Dragoljub Lekić, Neđa Vasiljević i Vlado Čapljić. Oni su izjavili kako će igrači imati najbolje uslove i kako je cilj ulazak u Jelen super ligu ove sezone, a nakon toga borba za Evropu i titulu.

Takođe su najavili i sređivanje stadiona jer je cilj kluba da Radnički ima kako najbolje uslove za rad tako i jedan od najlepših stadiona u Srbiji, a i šire. Vlado Čapljić je pozdravio sve igrače i rekao je da su uglavnom svi igrači koji su trenutno na probi došli na njegovo insistiranje i da je gledao da oni pre svega budu dobri kao ljudi, a posle kao igrači zato što je najvažnije jedinstvo u ekipi.

Današnjem treningu su prisustvovali: Božović Ivan, Brković Slaviša, Čančarević Ognjen, Kostić Filip, Lepović Miloš, Ljubisavljević Dragan, Milosavljević Stefan, Milošević Željko, Milošković Stanimir, Nedović Stefan, Petrović Stefan, Ristić Marko, Trifunović Žarko, Varjačić Aleksandar i Vidić Lazar od igrača koji su i prethodne sezone nastupali za Radnički dok su na probi trenutno Đogatović Vlada, Edward Arturo Cruz, Kenić Dušan, Krmar Igor, Maksimović Slobodan, Prekić Nikola, Radovanović Vlada i Živanović Boris.

Pored prvog tima, sa treninzima su danas počeli i omladinci Radničkog koji će se i ove sezone takmičiti u kvalitetnoj ligi Srbije.

Izvor: zvanični sajt kluba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!