VK Radnički kompletirao golmanski tandem

Posle golmana reprezentacije Srbije, Lazara Dobožanova, i drugi čuvar mreže Radničkog, Stefan Todorovski, produžio je ugovor sa kragujevačkim klubom, koji će tako i u narednoj sezoni imati kvalitetan golmanski tandem, uz još par mladića iz juniorskog pogona koji sve češće dobijaju šansu u prvom timu.

Foto: SPD VK Radnički

Ovaj dvadesetdvogodišnjak karijeru je započeo u Partizanu, a posle šest sezona u „crno-belom“ taboru, prešao je u redove „večitog rivala“ Crvene zvezde, gde je proveo narednih sedam godina.

Todorovski je bio član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, a u Kragujevac je stigao prošlog leta, sa reputacijom najboljeg golmana Evropskog prvenstva za juniore 2015. godine.

– U Radnički sam došao jer sam čuo da se ovde jako dobro radi i da je ovo najbolja sredina za napredak. U prošloj sezoni sam se u to i uverio i zaista sam prezadovoljan kako sve funkcioniše u klubu – od uprave, preko trenera, do igrača. S obzirom da u klubu vlada izuzetno zdrava atmosfera, nije bilo dileme oko nastavka saradnje – napomenuo je Todorovski.

Mladi čuvar mreže ističe da je zadovoljan proteklom sezonom, koju je kragujevački klub okončao sa dva osvojena trofeja, i priželjkuje da se ovaj trend dobrih rezultata nastavi u doglednoj budućnosti.

– I klub i ja imamo dosta prostora za napredak i siguran sam da ćemo se zajedno uzdizati. Bez obzira koja se takmičanja budu igrala u predstojećoj sezoni, očekuju nas kvalitetne utakmice, kroz koje ćemo svi imati šansu da napredujemo. Nadam se da će sledeća sezona biti uspešna kao ova – zaključio je Todorovski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *