Uspešna druga provera Sušice protiv Zlatibora u Čačku

U drugoj proveri kragujevački srpskoligaš bio je domaćin prvoligašu iz Čajetine na veštačkoj travi pomoćnog terena stadiona Borca u Čačku i zabeležio je prvu pobedu u ovom pripremnom periodu. Jedini pogodak postigao je Lazar Đurović u 74. minutu. U narednom susretu Sušica se u subotu sastaje sa Borcem u Čačku.

Fudbaleri Sušice rade punom parom u pripremama za nastavak sezone u Srpskoj ligi „Zapad“. Pored napornih treninga u Kragujevcu, juče su imali još jednu proveru i to protiv „protivnika po meri“ iz višeg ranga. U želji da sačuvaju zelenu podlogu na svom stadionu, oni su koristili teren sa veštačkom travom u Čačku i pokazali da se ozbiljno pripremaju za ono što ih očekuje u nastavku prvenstva. Odigrali su sigurno u odbrani, na čelu sa novim golmanom Aleksom Pešićem, i uspeli su da zaustave napadače prvologaša Zlatibora.    

Sušičani su do pobedonsnog gola došli u drugom poluvremenu. Igrao se 74. minut kada je posle posle prodora i šuta beka Baroša na odbijenu loptu natrčao mladi Lazar Đurović, koji se prošle godine sa Bubnja preselio na sušičko brdo, i loptu poslao u mrežu pored nemoćnog golmana Zlatibora.

Ekipa Sušice je na ovoj utakmici nastupila u sastavu: Pešić, Baroš, Đukić, Andrejević, Stojanović, Dobrić, Jovović, Maksimović, Vulić, Đurđević, Obradović. U drugom poluvremenu igrali su još: L. Đurović, F. Đurović, Petrović, Kukić.

Bila je ovo dobra provera protiv prvoligaša iz Čajetine. Mi smo odigrali sigurnije u odbrani i uspeli da sačuvamo svoju mrežu, iako je naš protivnik imao više šansi, a pogodio je i prečku. Imaćemo u subotu još jednu jaku proveru protiv lidera na tabeli Srpske lige „Zapad“ Borcem u Čačku, koji je bez konkurencije najjača ekipa u ovoj našoj ligi – potvrdio nam je Miroslav Stakić, trener Sušice.

Prošle srede fudbaleri Sušice bili su gosti srpskoligaša Jagodine i odigrali nerešeno 3:3. Pored susreta sa Borcem u narednu subotu u Čačku, pregovori se vode za odigravanje još tri probne utakmice, ali termini i mesta odigravanja još nisu precizirani.

Tekst i foto: M. Jovičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *