KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Šumadijska liga šampiona, 5, 6, 7. dan

Takmičenje u Šumadijskoj ligi šampiona, u kome nastupaju 32 osnovne škole iz Šumadijskog regiona, odvija se planiranim tokom. U okviru „B“ grupe, Benfika, učenici O. š. „Karađorđe“ iz Rače, poražena je od Hapoela, O. š. „Stanislav Sremčević“ sa 3:2. Za pobednike dva gola postigao je Stevan Beloica, a jedna Uroš Petković, dok su strelci za Benfiku bili Aleksandar Golubović i Igor Kadić. Do ubedljive pobede došao je Tvente, odnosno, O. š. „S.Marković“ iz Lapova, koji je pobedio Totenhem, tim pod čijim imenom igra O. š. „Milutin Todorović“, bilo je 4:0, a Srđan Ceinović se dva puta upisao u strelce, a po jednom Goran Milojević i Miloš Petrović. 

U grupi „B“, sastali su se Lion, O. š. „Sveti Sava“ iz Batočine i Šalke, O. š. „Vuk Stefanović Karadžić“ iz Kragujevca, a uslovno rečeno, Francuzi su trijumfovali sa 2:0, golovima Bojana Radovanovića i Filipa Perovića. Bursa, O. š. „Rada Šubakić“ iz Gruže sa 3:1, savladala Valensiju, učenike O. š. „Đura Jakšić“ iz Kragujevca. Dva gola postigao je Bojan Đurić, jedan Jovan Ćosić, dok je na drugoj strani jedino Mihajlo Simić bio precizan.

U pretposlednjem meču protekle nedelje, u okviru „C“ grupe, Rendžers, O. š. „Dragiša Mihailović“ i Mančester Junajted, O. š. „21. oktobar“ igrali su neršeno 1:1, za Rendžers pogodak je postigao Miloš Đurić, a za Mančester junajted, precizan je bio Nenad Milosavljević.

Prvu takmičarsku nedelju, u okviru „E“ grupe zaključili su Kluž, O. š. „Živko Tomić“ iz Donje Šatornje i Bajern, O. š. “Prota Stevan Popović“ iz Čumića. Viđeno je devet golova, sa 5:4 pobedio je Kluž jer je u svojim redovima imao dvostrukog strelca Nikolu Savića, ali i Vladana Lukića, Marka Marjanovića i Vidoja Ševića, koji su postigli po jedan gol, čime je svukupno gledano, bio zasenjen učinak Milana Markovića, koji je postigao sva četiri pogotka za Bajern.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *