Milovanović produžio saradnju sa Kragujevčanima

nesko-milovanovic

Neško Milovanović i njegovi saradnici Predrag Stojanović i Dejan Jelčić danas su zvanično produžili svoje ugovore sa Radničkim 1923. Na taj način je nova uprava kragujevačkog kluba arhivirala jedno važno pitanje i omogućila stručnom štabu da mirno nastavi sa pripremama za novu sezonu.

Milovanović je istakao da će njegovi igrači i on dati svoj maksimum u predstojećem periodu, a kragujevačku javnost zamolio za strpljenje.

„Daćemo sve od sebe da nastavimo uzlaznom putanjom. Pošto smo tražili da nam igraju deca iz Kragujevca, želim da kragujevačka javnost shvati na vreme da su sve to mladi momci, željni dokazivanja, i da će biti mnogo grešaka i mnogo problema što se tiče samog sastava. U deficitu smo sa igračkim kadrom, ali se ni ja, ni moji igrači i saradnici, ne bojimo izazova zvanog Prva liga.“
– rekao je Neško Milovanović nakon produžetka saradnje.

Pred Milovanovićem je težak zadatak. Liga počinje za desetak dana, a još uvek su otvorena mnoga pitanja u vezi igračkog kadra.

Generalna proba zakazana za 9. avgust, kada će na „Čika Dači“ gostovati Jedinstvo iz Užica. Pre toga, 5. avgusta, Radnički će odigrati kontrolni meč sa Susenbrunom, austrijskim trećeligašem (sreda, 18h).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *