Održana prva sednica novog Upravnog odbora FK Radnički 1923

fk-radnicki-cika-daca

Prva sednica novog Upravnog odbora FK Radnički 1923, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Radomir Nikolić, održana je sinoć. I zvanično je potvrđeno da će biti formirana Radna grupa, koja će pokušati da iznađe rešenje za izuzetno tešku situaciju u kojoj se kragujevački klub trenutno nalazi.

Radna grupa, koja će biti sačinjena od ljudi iz Upravnog odbora kluba i Skupštine grada, trebala bi danas da započne sa radom. Ovo telo ima zadatak da u najkraćem mogućem roku pripremi predlog rešenja za trenutnu situaciju u FK Radnički 1923, koje bi potom bilo predstavljeno Skupštini kluba.

Gradonačelnik Nikolić istakao je da je Grad spreman da pomogne, kako bi se napravilo brzo, dugoročno i kvalitetno rešenje za klub.

Inače, uskoro će biti potpisani novi ugovori sa postojećim igračkim kadrom, a već danas planirana je konferencija za medije povodom produžetka saradnje sa trenerom Neškom Milovanovićem. Radnički će u novu sezonu ući sa značajno podmlađenim timom, koji će mahom činiti fudbaleri iz omladinske škole, dok je planirano dovođenje maksimalno dva iskusnija igrača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *