Milisavljević trajno rešenje za klupu kragujevačkog prvoligaša

Darko Milisavljević vodiće prvi tim Radničkog 1923 i u prolećnom delu sezone. S obzirom da je mladi stručnjak, koji je do skora obavljao funkciju pomoćnog trenera, upisao kurs za sticanje profi licence, automatski je stekao pravo da samostalno rukovodi prvim timom kragujevačkog prvoligaša u nastavku sezone.

Milisavljević je nakon odlaska Darka Vojvodića vrlo uspešno obavljao funkciju prvog trenera Radničkog 1923. Sa njim na čelu, klub sa “Čika Dače” je u finišu jesenje polusezone u značajnoj meri podigao nivo forme i napravio niz od pet utakmica bez poraza, kojim se u značajnoj meri približio plasmanu u plej-of.

Iza Milisavljevića je desetogodišnji staž u klubu sa “Čika Dače”, tokom koga je obavljao brojne funkcije, od trenera mlađih kategorija, preko direktora omladinske škole, pa da pomoćnog trenera prvog tima. Bio je i selektor za mlađe kategorije na teritoriji Grada Kragujevca i instruktor Fudbalskog saveza Srbije, kao i pomoćni trener mlađe kadetske reprezentacije Srbije.

Darku Milisavljeviću u daljem radu asistiraće pomoćni trener Dejan Joksimović, kondicioni trener Aleksandar Ćurčić i trener golmana Dušan Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *