KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Lekić od danas predsednik skupštine Prve lige

Prvi čovek kragujevačkog fudbalskog kluba Radnički 1923 Dragoljub Lekić danas je izabran za predsednika skupštine prve lige Srbije. Delegati Skupštine Udruženja klubova Prve lige Srbije podržali su njegovu kandidaturu i izabrali ga jednoglasno. Funkciju predsednika preuzeo je od Marjana Rnića.

Reči hvale za novopečenog predsednika skupštine imao je i generalni sekretar fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković.

– Tek smo se upoznali. U prvim razgovorima o kandidatu za ovu funkciju nismo našli čoveka koji ispunjava sve kriterijume. Lekić je uspeo da podigne klub iz posrnule sredine u viši rang, dobro je i što dolazi iz sveta biznisa.

U Izvršnom odboru Udruženja klubova Prve lige osim Lekića su potpredsednik Belo Klimenta (Novi Pazar), Dušan Ostojić (Zemun), Dejan Ivanović (Dinamo), Vladimir Ćetković (Novi Sad), Dragan Alimpijević (Kolubara), Nedeljko Ostojić (Bežanija), Vićentije Petrović(Srem) i Koviljko Hajder (Teleoptik).

Predsednik „optičara“ ušao je u Izvršni odbor pošto je Dragiša Binić odustao (nema vremena za takve obaveze). Umesto Hajdera, za predsednika Nadzornog odbora izabran je Dragan Gutić (Big bul Radnički), a članovi su Dragan Konjević (Radnički, Sombor) i Zoran Dragović (BASK).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *