KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Impresivan učinak kragujevačkih karatista na JKA Prvenstvu Srbije

Nedelju dana nakon veoma uspešnog nastupa na STKF Kupu Srbije u Šapcu, karatisti Šumadija karate dođoa uzeli su učešće na najvažnijem takmičenju u drugom delu godine, JKA Prvenstvu Srbije, čiji je domaćin bio grad Kruševac. Mladi karatisti Šumadija karate dođoa su u konkurenciji oko 400 najboljih takmičara sa teritorije čitave Srbije ostvarili impozantan bilans od 43 osvojene medalje, koji je kragujevačkom klubu doneo visoko šesto mesto u generalnom plasmanu.

Foto: Šumadija karate dođo

Među kragujevačkim karatistima posebno su istakle Naha Filipović sa čak pet zlatnih odličja, kao i Kristina Milanović, koja je pored četiri osvojena zlata zaradila i laskavo priznanje za najbolju takmičarku prvenstva.

Medaljama su se okitili još i Neda Milovanović, Matija Mladenović, Anđela Jovanović, Bogdana Terzić, Tihana Aleksić, Nemanja Antonijević, Nađa Dunjić, Vladimir Janković, Tadija Repanović, Anđelija Rakić, Natalija Petrović, Magdalena Petrušević, Lara Ibrovac, Katarina Milanović, Dušan Rajičević, Boris Čakarević, Olivera Petković, kao i trener Miloš Petković.

Karatiste iz redova Šumadija karate dođoa sada očekuju završne pripreme za polaganje za pojaseve.

Podsećamo još jednom da je upis u karate školu Šumadija karate dođoa otvoren tokom cele godine, a da se treninzi održavaju svakog radnog dana od 19 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!