KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

A sad – Makabi, pa šta bude

U utorak 27. decembra od 18 časova Košarkaški klub Radnički nadmetaće se sa izraelskim Makabijem u utakmici 13. kola Jadranske lige. Biće to kruna takmičenja u ovoj polusezoni, ali ne toliko rezultatski,  koliko po posećenosti, s obzirom kojim tokom teče organizacija susreta. Neviđeno interesovanje javnosti vlada za susret ekipa iz Kragujevca i Tel Aviva, što je bilo i očekivano u Klubu. Zato je pripremi ovog košarkaškog događaja pristupljeno sa posebnom pažnjom.

Kako bi bio sprečen i nagoveštaj zloupotrebe ulaznica, nakon nekih neprijatnih iskustava, odlučeno je da prodaja bude organizovana u ponedeljak i utorak od 11 do 18 časova isključivo na blagajnama hale Jezero. U prodaji će biti preko tri hiljade ulaznice za tribine, po ceni od 400 dinara, kao i stotinak karata za parter, koje će koštati po 800 dinara. Sve već obezbeđene pretplatne karte važiće i za ovu utakmicu. Jedna obezbeđena ulaznica važi samo za jednu osobu, bez obzira na uzrast.

Broj blagajnika hale Jezero biće uvećan za ovu priliku, tako da će svi zainteresovani moći da obezbede ulaznice u naznačenim terminima i tako prisustvuju spektaklu kakav na košarkaškim utakmicama do sada nije bio priređivan u Kragujevcu.

Osećajući zahvalnost za svu iskazanu podršku Radničkom u ovoj polusezoni, bez obira na mogućnost sticanja prihoda prodajom karata, u Klubu je odlučeno da 200 ulaznica bude poklonjeno navijačima za susret Radnički-Makabi. Predstavnici Kluba uručiće u ponedeljak ovaj broj karata vođama navijačke grupe „Crveni đavoli“, sa verom da će dobitnici učiniti sve da atmosfera i na istočnoj i na zapadnoj tribini bude reprezentativna ne samo za Klub, već i za Grad i Srbiju. Ovakvi međunarodni mečevi najlepša su prilika da se dobar glas o viteštvu igri i navijaštvu daleko čuje.

Klub poziva sve pristalice da se takođe dobro organizuju za ovu utakmicu. Najpre, da blagovremeno obezbede ulaznice kako bi se izbegle nepotrebne gužve na blagajnama. Uz to, da na vreme zauzmu svoja mesta na tribinama, a to je svakako već posle 17 časova u utorak. Ulazi u halu Jezero biće otvoreni već od 16 časova.

Takođe, Klub upućuje apel da navijanje bude viteško, da se istovremeno iskaže tradicionalno šumadijsko gostoprimstvo, sa jedne strane, a sa druge sva srčanost Šumadinaca koji se ne predaju unapred i bore za pobedu i u ovom meču. Od publike sa obe tribine se očekuje da će pokazati maksimalnu odgovornost i da neće dopustiti bacanje tvrdih predmeta na teren, što je strogo kažnjivo po pravilniku Jadranske lige, a potpuno je u neskladu sa sportskih duhom ovog podneblja.

Pošto je izvesno da će ovo biti jedna od najvećih poseta u hali Jezero, Klub upućuje molbu posetiocima da izbegnu dovođenje dece mlađe od šest godina, iz bezbedonosnih razloga, naročito pri ulasku i izlasku iz objekta.
Lepota igre pod obručima i navijaštvo za primer biće predmet pažnje i milionskog tv-auditorijuma jer će kamere TV Arena Sport 1 biti na licu mesta.

Podsećamo sve pristalice Radničkog da i za ovu utakmicu mogu da obezbede neki od navijačkih rekvizita iz naše e-Radnje i tako doprinesu da se tribine oboje bojama Kluba.

 

Izvor: KK Radnički

Foto: Duško Đorđević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!