KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Mlade košarkašice Radničkog na pripremama juniorske reprezentacije Srbije

Mlade košarkašice Radničkog Andrijana Vuković i Mara Nikolić nalaze se na zajedničkim pripremama ženske juniorske i kadetske reprezentacije Srbije u Banji Koviljači.

Foto: SPD Radnički

Kako se navodi na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, cilj ovih priprema je upoznavanje selektora Biljane Stanković i Milana Vidosavljevića sa novom generacijom mladih srpskih košarkašica, kao i sticanje uvida u njihove trenutne taktičko-tehničke sposobnosti.

Za Andrijanu Vuković i Maru Nikolić ovaj poziv ne predstavlja preveliko iznenađenje, s obzirom da su i ranije pozivane na slične reprezentativne akcije. Radi se o igračicama rođenim 2004. godine, koje su svoj igrački potencijal nagovestile još u mlađim kategorijama kragujevačkog kluba, a trenutno su članice prvog tima Radničkog koji se nadmeće u najvišem rangu takmičenja, Prvoj ženskoj ligi Srbije. Iako najmlađe u timu, Andrijana i Mara imaju veliko poverenje trenera Radničkog Nenada Milovanovića, koji im je pružio šansu na maltene svakoj utakmici u dosadašnjem delu takmičenja.

Zajedničke pripreme ženske kadetske i juniorske selekcije Srbije u Banji Koviljači trajaće do 11. januara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!