KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Babićeva donela bod Kragujevčankama

Treću utakmicu zaredom fudbalerke Radničkog 1923 nisu osetile gorčinu poraza u Super ligi Srbije za žene. Kragujevčanke su ovog vikenda na svom terenu uspele da osvoje bod u susretu sa ekipom Požarevca, pogotkom Mirjane Babić u završnim trenucima utakmice – 1:1 (0:1).

Foto: ŽFK Radnički 1923

Izašle su „crvene“ na teren vođene velikom željom da se Požarevljankama revanširaju za poraz na startu sezone i dođu do važnih bodova za očuvanje superligaškog statusa, ali nisu uspele u toj nameri.

Gošće iz Požarevca su bolje otvorile utakmicu i povele u 21. minutu pogotkom Nine Matejić.

Trudile su se Kragujevčanke da nadomeste ovaj zaostatak u nastavku susreta, ali uzalud. Odbrana požarevačkog tima odbijala je sve nalete domaćih igračica i tako sve do 89. minuta, kada je Mirjana Babić konačno uspela da pronađe put do protivničke mreže i spreči poraz svog tima.

Ovim remijem Kragujevčanke i Požarevljanke ostale su bodovno izjednačene na tabeli, ispred Kolubare koja trenutno drži superligaški „fenjer“.

U narednom kolu fudbalerke Radničkog 1923 očekuje gostovanje zemunskoj Slogi.

ŽFK RADNIČKI 1923 – ŽFK POŽAREVAC 1:1 (0:1)

KRAGUJEVAC
Stadion:
„Čika Dača“.
Gledalaca: /.
Sudija: Jelena Međedović (Beograd).
Strelci: Babić u 89. minutu za ŽFK Radnički 1923, a Matejić u 21. minutu za ŽFK Požarevac.
Žuti kartoni: Lazić (ŽFK Radnički 1923), Đalović, Arsenijević, Ševo, Daničić, Kuhut (ŽFK Požarevac).
Crveni karton: Milica Gačić (ŽFK Radnički 1923) u 90. minutu.

ŽFK RADNIČKI 1923: Mijailović, Babić, Gačić, Smiljković, Milenković, Živković, Varda (od 90. Radisavljević), Vasiljević (od 46. Vasić), Lazić, Milosavljević, Tomanović.

ŽFK POŽAREVAC: Obradović, Đalović, Arsenijević, Jovanović, Mićić (od 46. Tašković), Ševo (od 74. Stanković (od 88. Moračanin)), Dragutinović, Daničić, Trutić, Kuhut, Matejić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!