KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički za majstoricu, Zvezda za polufinale (ponedeljak, 18,30h)

U drugom četvrtfinalnom meču plej-ofa Super lige Srbije, odbojkaši Radničkog dočekaće večeras u hali „Jezero“ od 18,30 časova ekipu Crvene zvezde. Beograđani su dobili prvi meč sa 3:1 i pobedom u večerašnjem meču obezbedili bi plasman u polufinale, a na Kragujevčanima je da ih u tome spreče i izbore „majstoricu“.

Radnički je prvi meč u Beogradu odigrao jako slabo. Sa izuzetkom trećeg seta, Kragujevčani su u većem delu utakmice bili u inferiornom položaju, bez pravog rešenja za razigrane crveno-bele.

Mnogo su se odbojkaši Radničkog mučili u napadu. Sve njihove kombinacije odbojkaši Zvezde su sa lakoćom čitali i odličnim blokom pretvarali u poene. Raznovrsnija, ali i smelija igra Kragujevčana u napadu mogla bi da bude recept za trijumf u večerašnjem revanšu.

Trener Srećković moraće da pronađe i pravi način da probudi voljni momenat kod svojih pulena, a u toj misiji mogla bi da mu pomogne i kragujevačka publika od koje se očekuje da popuni tribine „Jezera“ i nosi svoje ljubimce do pobede.

Ukoliko Radnički uspe da savlada aktuelnog šampiona večeras, treći meč igrao bi se u Beogradu, najverovatnije 23. marta.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!