KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometašice Radničkog dočekuju Železničar (subota, 18h)

P5130799Rukometašice Radničkog ugostiće danas u hali „Jezero“ ekipu Železničara iz Inđije u petom kolu plej-of faze Super lige Srbije, što će ujedno biti i poslednja utakmica popularnih „tigrica“ pred kragujevačkom publikom u ovoj sezoni.

Železničar se ove sezone pokazao kao rival koji ne odgovara ekipi Aleksandra Radosavljevića. Sva tri međusobna susreta završena su podelom bodova, pa su Kragujevčanke rešene da večeras prekinu tu seriju nerešenih ishoda u mečevima sa Inđijkama.

– Činjenica je da smo sva tri ovogodišnja duela sa Železničarom odigrali nerešeno i predstojeći meč biće dobra prilika da ih konačno pobedimo i upišemo nova dva boda na naš konto. Devojke su spremne i očekujem da uđu maksimalno motivisano i koncentrisano u ovaj meč. Pozivao bih i naše navijače da dođu u što većem broju, jer je utakmica sa Železničarom poslednja ove sezone u Kragujevcu, a mogu da im obećam i dobru rukometnu predstavu, pošto znam da će moje devojke ostaviti srce na terenuporučuje šef struke kragujevačkog tima Aleksandar Radosavljević.

Marijana Tanić, srednji bek Radničkog, smatra da će ovaj susret biti odlična provera pred finalni turnir Kupa Srbije, na kome popularne „tigrice“ jurišaju na jedini preostali trofej.

– Iako ne možemo da odbranimo titulu prvaka Srbije, igraćemo jako i motivisano do kraja šampionata. Došao je trenutak da se revanširamo ekipi Železničara i ujedno iskoristimo ove dve preostale utakmice da se što bolje spremimo za finalni turnir Kupa Srbije, koji želimo da odbranimo. Sve devojke su spremne i orne da pruže dobru partiju i obraduju naše navijačezaključuje Tanićeva.

Početak susreta zakazan je za 18 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!