KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Tigrice“ slavile u Šapcu

rukometRukometašice Radničkog pobedom su otvorile drugi deo sezone u Super ligi Srbije, nakon što su sinoć slavile u Šapcu protiv domaćeg Medicinara sa 35:28 (17:16) u meču 10. kola.

Šapčanke su pružile dostojan otpor šampionkama Srbije, naročito u prvih pola sata igre, ali su poklekle u poslednjih petnaestak minuta susreta, kada su gošće iz Kragujevca, predvođene Sarom Radosavljević, Anđelom Janjušević i sjajnom Jovanom Risović na golu, uspele da steknu zavidnu rezultatsku prednost i uvedu utakmicu u miran finiš.

Radosavljevićeva je sa 11 golova bila najefikasnija u redovima pobedničkog tima, dok je Anđela Janjušević dodala osam golova. Risovićeva je briljirala na golu sa 17 uspešnih intervencija. U ekipi Medicinara istakla se Ana Radović sa 10 pogodaka, dok je Nada Ninković postigla dva gola manje.

Bio je ovo osmi trijumf „Tigrica“ u sezoni, a priliku da ubeleže devetu prvenstvenu pobedu imaće protiv Kikinde u svom „Jezeru“.

Medicinar – Radnički 28:35 (16:17)

ŠABAC
Dvorana: „Gimnazija“.
Gledalaca: 600.
Sudije: Marko Sekulić i Vladimir Jovandić.
Sedmerci: Medicinar 7(5), Radnički 7(6).
Isključenja: Medicinar 10, Radnički 14 minuta.

MEDICINAR Šabac: Vragolić 1, Milošević 3, Čvorić, Mandić, Matić, Radović 10, Ručnov 2, Karić, Šimšić (12 odbrana), Đurković 3, Kukić, Bojanić 1, Ninković 8, Andrić.

RADNIČKI: Ćosić, Petrović , Prijović 5, Tanić, Radosavljević 11, Radović, Simić 5, Lukić 5, Risović (17 odbrana), Dukić 1, Tatar, Kulić, Todorović, Janjušević 8.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!