KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Odbojkašima Radničkog samo set u Novom Pazaru

ok-radnicki-2015

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog upisali su i peti prvenstveni poraz. Tim Predraga Srećkovića poklekao je na gostovanju ekipi Novog Pazara sa 1:3 (25:19, 18:25, 19:25, 17:25) u 9. kolu Viner Štetiše lige.

Iako su dobro započeli meč i dobili prvi set, Kragujevčani su na kraju ipak pognute glave napustili dvoranu „Pendik“.

Radnički je zaista delovao impresivno u prvom setu. Visokim procentom realizacije napada i sigurnim prijemom izabranici Predraga Srećkovića rutinski su rešili uvodnu deonicu u svoju korist – 25:19.

Sa dobrom igrom gosti iz Kragujevca nastavili su i na startu drugog seta. Vodili su momci u crvenim dresovima i sa 6:1, ali je onda usledio veliki peh i povreda Vulovića, koja je u potpunosti poremetila igru kragujevačkog tima. Domaćin je to iskoristio da preokrene rezultat u svoju korist i sigurnom igrom dobije ovaj period igre sa 25:18.

Kola su nastavila da idu nizbrdo za Šumadince i naredna dva seta, pa se na kraju ekipa Novog Pazara radovala pobedi.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Branislav Radović sa 18 poena. Pratili su ga nekadašnji igrači Radničkog Radiša Stevanović sa 13 i Nemanja Stevanović sa 11 poena, koliko je postigao i Hamza Zatrić.

Đorđe Borovićanin je 12 poena bio najbolji u taboru Kragujevčana, a dva poena manje upisao je Uglješa Ilić.

Bio je ovo poslednji meč odbojkaša Radničkog u 2015. godini. Takmičenje u Super ligi nastavlja se polovinom januara utakmicama 10. kola, kada će Radnički ugostiti Klek Srbijašume.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!