KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Vanja Lukić pojačala „Tigrice“

Vanja LukićPosle Sanje Simić, redove šampionske ekipe iz Kragujevca pojačala je još jedna izuzetno talentovana igračica. U pitanju je Vanja Lukić, doskorašnji pivot Voždovca, koja se obevezala na dvogodišnju vernost „Tigricima“.

Trener Radosavljević istakao je da je Lukićeva već odavno na njegovom „skeneru“ i da se radi o jednoj izuzetno talentovanoj i kvalitetnoj rukometašici.

„Reč je o 21-godišnjakinji koja igra na mestu pivota i smatram da kod nje ima dosta prostora za napredak, kako individualni tako i u taktičkom smislu. Čvrsta je, požrtvovana i uz rad sa ostalim devojkama očekujem od nje brz i veliki pomak u igri, kao i to da će se vrlo brzo uklopiti u sistem igre koji gajimo.“ – istakao je strateg Kragujevčanki.

I Lukićeva je oduševljena prelaskom u redove osvajača duple krune.

„Zadovoljstvo mi je što sam postala deo šampionske ekipe. Nadam se da ću opravdati poverenje trenera i uprave kluba. Daću sve od sebe da pomognem ekipi i  da u novoj sezoni ponovimo uspehe iz prethodne. Većinu devojaka već poznajem i verujem da ću se brzo uklopiti.“ – rekla je Vanja na svojoj promociji.

Foto: ŽRK Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!