KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Sanja Simić prva lasta u taboru „Tigrica“

P6030318

U ŽRK Radnički očigledno nema vremena za predah nakon naporne sezone. Tek što je osvojena dupla kruna, kragujevački klub je brže-bolje rešio da pojuri pojačanja, pa je tako prva lasta već sletela u Kragujevac. U pitanju je levi bek Sanja Simić, doskorašnji kapiten svilajnačkog Radničkog i juniorska reprezentativka Srbije.

Sanja Simić je rođena 1995. godine u Sviljancu, gde je načinila i prve rukometne korake. Veoma brzo je postala ključna igračica u ekipi Radničkog, što nije promaklo ljudima iz Rukometnog saveza Srbije, tako da je Sanja postala i juniorska reprezentativka naše zemlje.

Odlične partije u dresu svilajnačkog kluba preporučile su Simićevu i čelnicima kragujevačkog kluba.

„Dolaskom Sanje Simić smo otpočeli i delimično podmlađivanje ekipe. Sanja je juniorska reprezentativka, generacija Sanje Radosavljević i Anđele Janjušević. Karakteriše je odlična i požrtvovana igra u odbrani i ima mnogo prostora za napredak. Njen talenat je nesporan i nadam se da će se brzo uklopiti u naš sistem igre.“ – poručio je šef struke kragujevačkog Radničkog Aleksandar Radosavljević na predstavljanju nove igračice.

I sama Simićeva nije krila zadovoljstvo prelaskom u redove šampionskog tima.

„Drago mi je što sam postala član šampionske ekipe Radničkog. Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću nastupati u dresu prvaka države. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i spremno odgovoriti na do sada najveći izazov u karijeri.“ – istakla je Sanja Simić.

Debi u dresu Radničkog Simićeva će imati u nedelju 7. juna na humanitarnoj utakmici u hali „Šumice“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!