KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Milosavljević u Partizanu

Dragan Milosavljević bivši bek kragujevačkog Radničkog potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Potvrda Milosavljeviću za sjajnu prethodnu sezonu stigla je i od selektora reprezentacija Srbije Dušana Ivkovića koji ga je pozvao na širi spisak za Svetsko prvenstvo.

Mnoge je iznenadilo, ali i silno obradovalo to što je selektor Dušan Ivković, poziv za prvu fazu priprema reprezentacije uputio i Draganu Milosavljeviću, beku kragujevačkog Radničkog.

Tim iz šumadijske prestonice u mnogome je obeležio prethodnu sezonu, a dobrim igrama, pogotovu u NLB ligi, Milosavljević je pokazao zavidan potencijal kao i tendenciju da izrasta u pravog asa i oslonca ekipe.

Kao i svakom sportisti, dres sa nacionalnim grbom bio mu je u snovima, pogotovu u trenucima kada je počinjao karijeru. Ipak, poziv ga je iznenadio.

– Iskreno, nisam se nadao da ću se naći na spisku selektora. Presrećan sam jer će mi prve pripreme sa trofejnim trenerom i vrhunskim igračima biti značajno iskustvo. Mogu da obećam da ću pružiti maksimum, pokazati se u najboljem svetlu i time dostojno reprezentovati klub iz koga dolazim. Smatram da za mene tek ima vremena – kaže Milosavljević koji je uz Mladena Jeremića nosi etiketu debitanta u državnom timu.

Izvor: www.zurnal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!