KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Oslabljeni Radnički dočekuje Metalurg (sreda, 19h)

SEHAU zaostaloj utakmici 11. kola regionalne SEHA lige, rukometaši Radničkog dočekaće večeras skopski Metarug u svom „Jezeru“ od 19 časova. Biće to poslednja prvenstvena utakmica Kragujevčana u ovoj godini.

Radnički će i na ovom meču nastupiti nekompletan. Aleksandar Gugleta i Ivan Šmigić su povređeni i na njih trener Vučković neće moći da računa.

Ipak prvi strateg Kragujevčana je optimista, bez obzira na te pehove i izuzetan kvalitet makedonskog tima.

„Dolazi nam šampion Makedonije, ekipa koju je jedan gol delio od odlaska na zavrsni turnir Lige Sampiona. Izuzetno respektujemo ekipu Metalurga, narocito njihovog trenera Lina Cervara, jednog od najboljih svetskih trenera, koji je u svojoj karijeri osvojio sve sto se osvojiti može.
Jako su ozbiljna ekipa, sa puno reprezentativaca u svojim redovima, kao što su Mojsovski, Mirkulovski, Vugrinec…Podmladili su ekipu i siguran sam da će to kroz određeno vreme dati rezultat.
Mi ćemo, iako oslabljeni neigranjem Šmigića i Guglete, ostaviti srce na terenu i pokušati da iznenadimo Metalurg.“ – rekao je trener Radničkog Nedeljko Vučković.

Njegov optimizam deli i Ivan Milinčić.

„Respektujemo Metalurg, i mada nismo imali puno vremena za pripremu utakmice, potrudićemo se da damo svoj maksimum i nadam se da ćemo se na kraju radovati pobedi.“

Podsetimo, prvi meč ova dva tima u Skoplju završen je ubedljivim trijumfom Metalurga od 35:22

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!