KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički juri pobedu za beg sa začelja (petak, 18h)

ok radnicki

Odbojkaše Radničkog sutra u „Jezeru“ očekuje važan duel 8. kola Viner štediša lige, protiv kraljevačke Ribnice. Utakmica je zakazana za 18 časova.

Kragujevčani se trenutno nalaze na začelju tabele, sa 4 osvojena boda iz sedam odigranih kola, pa se sutrašnja pobeda nad ekipom iz Kraljeva nameće kao imperativ. Četa Mirka Ristovića vezala je čak pet uzastopnih neuspeha, tako da je utakmica sa Ribnicom dobra prilika da se taj negativan niz prekine. Odbojkaši Radničkog su prošle nedelje pružili sasvim solidan otpor lideru Partizanu, a pre toga je zabeležen i trijumf u kupu, što je naznaka da kragujevački klub polako podiže formu.

Ribnica ima dve pobede više od Kragujevčana. Kraljevčani imaju jako dobar učinak na svom terenu, ali su zato van svoje dvorane neprepoznatljivi.Kragujevačka publika imala je već priliku da vidi ekipu Ribnice na „Giginom memorijalu“ ove godine, koji su Kraljevčani i osvojili.

Tradicija je na strani Kragujevčana, a interesantno je da Ribnica punih pet godina nije uspela da dobije Radnički u „Jezeru“. Kraljevčani su poslednji put u „Jezeru“ slavili u polufinalu plej-ofa, u sezoni 2008/2009.

Nadamo se da ta tradicija neće biti narušena sutra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!