KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Cilj rukometaša sam vrh tabele

U hotelu “Zelengora“ danas pre podne održana je konferencija za štampu rukometnog kluba Radnički. Bila je ovo prva konferencija u novoj sezoni koja počinje u subotu. Klub se ove sezone znatno pojačao i svima je želja da se ove sezone minimum ponovi prošla kada je da potsetimo Radnički po prvi put u svojoj istoriji igrajući u super ligi došao do pozicije koja ga vodi u evropska takmičenja u Čelendž kupu.

Novinarima se pre svih obratio portparol kluba Ivan Pavlović a zatim i trener Slobodan Jokanović koji je rekao:

Pripreme su sprovedene u sedmonedeljnom ciklusu. Radili smo kao i uvek. Odigrali smo deset kontrolnih utakmica gde ne bih iznosio baš same rezultate koji nisu bili u prvom planu ali mogu da kažem da sam tim segmentom zadovoljan. Mislim da smo svi svesni da je ovo jedna vrlo izazovna sezona pred nama teška i naporna. Želja rukometnog kluba Radnički je da i u ovoj sezoni ostane u samom vrhu srpskog rukometa. Želja nam je da i ove godine igramo jedan brz, moderan, savremen rukomet koji će dovesti publiku u halu. Nas čeka takmičenje na tri fronta. ŽU svakom od njih imamo određene ambicije i ono što ja danas mogu da poručim, ono što sam oduvek radio da će rukometni klub Radnički na svakoj utakmici davati najviše od sebe. Siguran sam da nećemo ostati dužni ljubiteljima sporta, posebno rukometa u Kragujevcu.

Radojević, Novicki, Kostić

Posle Jokanovića govorili su sekretar kluba Ivan Milivojević u odsustvu predsednika Nikole Petrovića i pojačanja Radničkog u novoj sezoni Zoran Radojević, Nikola Jovicki, Danijel Kostić, Nemanja Cvetinović. Igrači su zadovoljni u novoj sredini i nadaju se da će Radnički ove sezone biti u samom vrhu Super lige Srbije. Što se tiče utakmice 1.kola i gostovanja u Vranju očekuju da će u Kragujevac doneti prva dva boda.

Radnički će se sa drugom svojom ekipom ove sezone igrati u Srpskoj ligi grupa Dunav. U ekipi Radnički 2 nastupiće omladinski pogon kluba.

U petak 24.septembra Radnički će igrati utakmicu 2.kola u Kragujevcu gde će dočekati rukometaše Priboja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!