KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički gost Koraću, Šumadiji dolazi Partizan

Košarkašice Radničkog odmeriće će večeras od 19.30 sati snage sa beogradskim Radivojem Koraćem, dok će Šumadija u nedelju od 17 sati, u hali „Gordana Goca Bogojević“, dočekati trećeplasirani Partizan, u okviru 23. kola Prve ženske lige.

Košarkašice Radničkog pred sobom imaju težak zadatak jer se sastaju sa prvakom regionalne lige i liderom prvenstva u čije redove je ove nedelje prešla dojučerašnja košarkašica Radničkog Nikolina Milić. Ovo će biti njen debi protiv svog bivšeg kluba.

“Zadovoljna sam kako sam primljena u Koraću. Dosta je naporno, ozbiljno se radi, ali najvažniji su rezultati“ – rekla nam je Milićeva, koja je pojačala Beograđanke pred start plej-ofa. Inače, Nikolina je trenutno najkorisnija košarkašica Prve ženske lige (indeks 491). Mladi reprezentativni centar Bosne i Hercegovine (20 godina) ima najviše skokova u ligi (210) i druga je na listi strelaca sa 368 poena.

Ništa lakši zadatak neće imati ni Šumadinke, koje će ugostiti Partizan. Pred ekipom Darka Jakovljevića je još jedna u nizu teških utakmica iz koje je realno teško očekivati da se prekine serija od pet poraza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!