KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Smeč 5 dočekuje Kolubaru u kupu (utorak, 17h)

Odbojkašice Smeča 5 dočekaće sutra u hali „Gordana-Goca Bogojević“ (ex hala „Park“) ekipu Kolubare, u okviru osmine finala Kupa Srbije. Ovo će biti drugi duel ove dve ekipe za veoma kratko vreme, obzirom da su pre desetak dana već odmerile snage u Super ligi, kada su Lazarevčanke slavile na svom terenu.

Mlada ekipa Smeča igra jako dobro na početku sezone, ali nažalost to nije praćeno adekvatnim rezultatima, verovatno zbog manjka iskustva u elitnom rangu takmičenja. „Smečerke“ trenutno zauzimaju osmo mesto u Super ligi, sa četiri osvojena boda, mada su po prikaznoj igri zaslužili znatno više poena na svom kontu. Sada im predstoji izazov u Kupu Srbije, i to protiv ekipe koja im je nanela poraz u prvenstvu, pre samo deset dana.

Kolubara je jako loše započela ovu sezonu, ali je, posle pobede nad Kragujevčankama, njihova forma krenula uzlaznom putanjom. U prošlom kolu su iznenadile NIS Spartak i uzele dva boda na gostovanju u Subotici, tako da Lazarevčanke pune samopouzdanja dočekuju sutrašnji meč u kupu.

Da li će „smečerke“ uspeti da se revanširaju ekipi iz Lazarevca za poraz u prvenstvu ili će Kolubara još jednom savladati tim Vladana Avramovića, saznaćemo sutra. Početak meča zakazan je za 17 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!