KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Ivančević i Kantlarovski se složili: „Remi najrealniji ishod“

Utakmica 10. kola Jelen Superlige između Radničkog i Spartaka završena je bez golova. Čini se da Kragujevčani imaju više razloga da žale zbog ovakvog ishoda, obzirom na promašeni penal na startu meča i još par izglednih šansi.

Trener Spartaka Dragi Kantlarovski nastavio je seriju dobrih rezultata od kako je početkom oktobra preuzeo kormilo Spartaka. On je zadovoljan bodom u današnjem meču.

„Prijatno sam iznenađen atmosferom na „Čika Dači“ i uslovima za igru. Promašeni penal Spalevića nam je ulio dodatnu snagu u nastavku meča. Mislim da je utakmica bila izjednačena i da je nerešen rezultat najrealniji ishod“ – bio je zadovoljan posle utakmice trener Spartaka.

Trener Kragujevčana Radmilo Ivančević žali za propuštenim prilikama, ali se složio sa svojim kolegom da je podela bodova najpravičniji ishod utakmice.

„Očekivali smo danas više, obzirom da smo gajili izvesnu dozu optimizma nakon pobede nad OFK Beogradom prošlog vikenda. Međutim, promašeni penal nam je poremetio ritam, slično kao protiv Voždovca. Danas jednostavno lopta nije htela u gol, tako da je nerešen rezultat najrealniji na kraju. Imamo puno oscilacija u igri i nadamo se da ćemo to popraviti u narednom periodu“ – istakao je strateg Radničkog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!