KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Milica Danilović među „tigricama“

Šampionske ambicije rukometašica Radničkog rastu iz dana u dan. Potvrda toga je angažovanje bivše reprezentativke Jugoslavije i Nemačke, iskusne Milice Danilović Todosić.

Ova sjajna rukometašica, iza koje stoji 22 godine profesionalne karijere, pre dve godine je rešila da se oprosti od aktivnog igranja. Ipak, primamljiva ponuda i šampionske ambicije tima iz Kragujevca, naterali su Milicu da se posle dvogodišnje pauze reaktivira.

Direktor kluba Stavro Rašković ističe da je dogovor ekspresno postignut i da će Milica svojim iskustvom i znanjem pomoći mladom i ambicioznom timu Radničkog da ostvari visoke ambicije u predstojećoj sezoni.

Milica stiže u sezoni kada su nam ambicije šampionske. Ona će biti od velike pomoći svojim znanjem, iskustvom i autoritetom. Imamo jako dobar tim, spoj mladosti i iskustva, i nadam se da će to biti dovoljno za ostvarenje šampionskih snova“ – kaže Rašković.

Milica Danilović Todosić je u svojoj karijeri nosila dres Licelindena, Lajpciga, Knjaz Miloša i Sagunta, a sa ekipom Knjaz Miloša je 2007. godine osvojila titulu prvaka Srbije, tako da definitivno zna „recept“ kako se osvajaju trofeji.

Pored Milice Danilović Todosić, klub je u dosadašnjem prelaznom roku angažovao još i reprezentativke Jovanu Ristović i Ivanu Milošević, kao i srednjeg beka Ivanu Prijović, odnosno pivota Jovanu Dukić. Sve ove igračice došle su iz Maks sporta, odakle je stigao i novi trener Vlada Šimičić.

Info: zurnal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!