KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Miloš Borisov – i on u Radničkom !!!

Iz dana u dan sve lepše vesti za ljubitelje košarke u Kragujevcu. Miloš Borisov( 27,202), reprezentativac Crne Gore, koji je nakon Hemofarma otišao u Italiju, vratio se u Srbiju – u Radnički. Sa Crvenim Đavolima u nove pobede. 

Fantastičan šuter za tri poena, čovek koji ostavlja poslednji atom energije na parketu, odličan na prodoru i sa penala, tip igrača koji je potreban Radničkom, ali i svakoj drugoj ekipi. 

Prošlu sezonu odigrao je za Teramo, italijanski tim u Seriji A. Odigrao je 30 utakmica, prosečno je bio na parketu preko 25 minuta, a za to vreme je beležio 10 poena po utakmici (realizacija za dva poena 53 odsto, za tri 29,7%, a slobodna bacanja 71 procenat). Po meču je tokom sezone imao još pet skokova i jednu asistenciju.

Radi se o igraču koji može da donese ravnotežu svim linijama tima, i ima dobar šut za tri poena. Ima sve prave karakteristike da se na najbolji način uklopi u ekipu „, opisao ga je svojevremeno Alesandro Ramalji, trener Terama koji je na kraju sezone bio 14. na tabeli sa 12 pobeda i 20 poraza.

Podsećamo, Borisov je prošleg godine bio nesuđeni član Radničkog, trener Miroslav Muta Nikolić ga je hteo u redovima Kragujevčana. Tada je Nikolić potvrdio medijima da je bilo pregovora, čak i da se dospelo do završne verzije ugovora, ali je u poslednji čas bogatiji klub pobedio u toj tržišnoj utakmici. Ovoga puta Klub sa zadovoljstvom konstatuje da se trener Kragujevčana domogao željenog krila.

Miloš Borisov je svakako još jedno u nizu velikih pojačanja Kragujevčana, pokrivaće pozicije dva i tri.

 Izvor: KKRadnički.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!