KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Trijumf Pobede u „generalki“ pred početak sezone

Generalnu probu pred početak srpskoligaškog prvenstva, ekipa Pobede je imala sa članom Prve lige Republike Srpske Sutjeskom iz Foče. Beloševčani su slavili sa 2:0 i time pokazali da su u odličnoj formi pred start sezone.

Inače, pre desetak dana ova dva tima odigrali su utakmicu u Foči i tada je rezultat glasio 1:1.

Drastično podmlađena ekipa Pobede pružila je dobru partiju i zasluženo slavila na kraju, pri čemu je trijumf mogao da bude ubedljiviji da su realizovane brojne šanse.

Iskusniji igrači davali su ton igri Beloševčana i postizali golove. Prvo je kapiten Stojanović uspeo da lobuje golmana Sutjeske Petrovića sa preko 20 metara, a konačan rezultat postavio je novajlija M.Matanović, kada je izvanredno šutirao sa dvadesetak metara iskosa, sa leve strane, pogodivši suprotan ugao golmana gostiju.

Kod Pobede u strelce su mogli da se upišu još i Ljujić u 26. minutu, Đuričić u 43. i 50. minutu, Kostadinović u 48. i Petrović u 61. minutu, dok su gosti propustili da se raduju u 53. minutu nakon udarca Simića, odnosno u 65. minutu kada je šutirao Sekulović, ali je sigurnost na golu Pobede pokazao novajlija, golman Marjanović.

Glavobolju treneru Pobede Miloševiću predstavljaće povreda štopera Ljujića u 28.minutu i veliko je pitanje da li će biti spreman za utakmicu sa Železničarom iz Lajkovca.

Pobeda – Sutjeska Foča 2:0 (1:0)

KRAGUJEVAC
Stadion: Čika Dača
Gledalaca: 50
Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)
Žuti kartoni: Vidović (Pobeda), Fundup (Sutjeska)
Strelci: 1:0 Stojanović 3, 2:0 M.Matanović u 69.minutu.

POBEDA: Marjanović, Bjelanović, Ljujić, Radunović, B.Miljuš, Stojanović, Vidović, Kostadinović, Kilibarda, Đuričić,Vidić. Igrali su još: Šimunović, Pejčinović, Savić, Petrović, D.Miljuš, M.Matanović, V.Matanović, Karadžić, Kostić.

SUTJESKA: Petrović, Simić, R.Radović, F.Filipović, Mrgud, Folić, V.Radović, N.Pljevaljčić, B.Radović, Drakul, O.Pljevaljčić. Igrali su još: M.Filipović, Milanović, Marić, Ostojić, Ivanović, Sekulović, Fundup, Mijović, Mojović.

Izvor i foto: Željko Marinković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!