KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Subotičani u Kragujevcu

Na inicijativu privatnog preduzetnika Miroslava Markovića sa mladim takmičarima rvačkog kluba Kragujevac vežbaju i četvorica rvača iz Subotice.

Uspešni privrednik gospodin Marković čija tri sina Stevan, Adam i Maksim treniraju u rvačkom klubu Kragujevac, a ujedno su i reprezentativci Srbije rešio je da pomogne ovom klubu dovođenjem uspešnih takmičara sa severa Vojvodine. Tako će narednih sedam dana dva puta dnevno u hali Jezero zajedno sa desetak takmičara kragujevačkog kluba vežbati i svoje znanje i iskustvo prenositi Aron Feher  i Leon Gelanji iz subotičkog Spartaka, kao i Sabolč Hađmaš i Sebastijan Kolompar, članovi kluba Herkul iz Bačkog Brega.

Treninzima rukovode treneri rvačkog kluba Kragujevac Nenad Živojinović i Srđan Đoković koji su ujedno i selektori reprezentacije Srbije za mlađe kategorije. Kako su većina članova njihovog kluba i članovi državne selekcije, rezultat njihove spremnosti i poboljšanja u radu proveriće se 7. Maja kada će se u Subotici održati Prvenstvo Srbije za starije pionire.

Ovo  je samo jedna u nizu akcija koje namerava da sprovede Miroslav Marković koji je za svoje sinove u porodičnoj kući u Stanovu obezbedio prostoriju sa strunjačama za treninge, koju koriste i ostali članovi rvačkog kluba Kragujevac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *