KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Slovićka i Damjanovićka napustile Una Fortunu

Kragujevački ženski fudbalski klub Una Fortuna 04 i ove sezone takmičiće se u najkvalitetnijoj ligi Srbije. Prošle godine klub je izborio opstanak a ove cilj će biti sredina tabele. Prelazni rok i u ženskom fudbalu traje do 30.avgusta pa će se početkom septembra znati kompletan igrački kadar koji će ove sezone biti malo okrnjen.

– Imamo problema sa igračkim kadrom. Najveći problem je sa golmanom. Još uvek tražimo pravo rešenje. Svaki plasman preko sredine tabele u novoj sezoni za nas će predstavljati ogroman uspeh. U ženskom fudbalu lakše je naći 100e nego ženskog golmana. – rekao nam je šef stručnog štaba ekipe Una Fortuna 04 Zoran Milenković.

Reprezentativke naše zemlje Violeta Slović i Nevena Damjanović više nisu članice kluba!

– One su bez znanja našeg kluba, dogovorile sve i otišle u subotički Spartak. Što znači da su radile klubu iza leđa. Ovaj potez veoma će uticati i na odnose našeg i subotičkog kluba. Pokrenut je disciplinski postupak protiv Nevene i Violete i protiv predsednika subotičkog Spartaka. Pred novu sezonu Slovićka je potpisala novi trogodišnji ugovor sa našim klubom. Zahvaljujući dobrim igrama u našem klubu postale su reprezentativke Srbije, a postupak koji smo pokrenuli stavljamo im do znanja da smo mi ozbiljan klub a ne nešto drugo.

Nova sezona počinje 4.septembra. ŽFK Una Fortuna 04 u prvom kolu dočekaće ekipu Mačve iz Šapca. Utakmica će se najverovatnije igrati na stadionu “Čika Dača“ u nedelju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *