KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački rvači zablistali pred domaćom publikom

Grad Kragujevac je minulog vikenda bio domaćin Prvenstva Centralne Srbije u rvanju za takmičare do 15 i 20 godina starosti. Na takmičenju koje je održano u hali „Jezero“ nastupilo je oko stotinak takmičara iz 11 klubova, a kragujevački rvači su i ovoga puta ostvarili izuzetno zapažene rezultate.

Članovi Rvačkog kluba Kragujevac su posle apsolutne dominacije na seniorskom i U-13 Prvenstvu Centralne Srbije u Valjevu prošlog vikenda, potvrdili svoj primat i u U-15 i U-20 uzrastu, gde su osvojili ukupno 21 medalju, od toga deset zlatnih, pet srebrnih i šest bronzanih odličja.

Najsjajnijim odličjima okitili su se Marko i Miloš Aranđelović, Blažo Pušonjić, Ognjen Jakovljević, Mihajlo Sarić, Luka Jovanović, Lara Jovanović, Zorica Milutinović, Dunja Ilić i Emilija Jakovljević. Srebrne medalje pripale su Đorđu Miljkoviću, Vasiliju Sariću, Arseniju Savkoviću, Aleksi Saćiroviću i Srećku Prodanoviću, dok su bronze osvojili Lazar Đorđević, Filip Jovanović, Milan Aleksić, Daniele Marković, Dušan Marković i Nikola Ristić.

Kragujevački klub bio je ekipno najuspešniji u svim kategorijama, osim u konkurenciji rvača do 15 godina, gde je zauzeo drugo mesto.

Uspeha na ovom takmičenju imali su i rvači Radničkog. Vuk Videnović je osvojio zlato u U-15 uzrastu rvača do 48 kg, Aleksa Aleksić i Petar Komatović osvojili su srebrne medalje u konkurenciji takmičara do 20 godina starosti, dok su se u istom uzrastu Mateja Marinković, Danilo Bojović i Nikola Jovanović okitili bronznim odličjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!