Konferencija za štampu FK Radnički pred meč sa Novim Sadom (VIDEO)

Na redovnoj konferenciji za štampu u SD Radnički, pred prvi meč prolećnog dela sezone, prisustvovali su pored menadžera kluba Milene Živković i šef stručnog štaba Vlado Čapljić, i fudbaler Stefan Nedović.

– Smatram da će utakmica biti izuzetno teška, ne samo zbog uslova, nego i protivnika koji će sigurno biti protiv nas, izuzetno motivisan. Tokom cele nedelje smo razgovarali, ja sam pokušavao, i ja se nadam da je to doprelo do ušiju igrača, i do njihove psihe, a to je da moramo i možemo da pariramo Novom Sadu, a i bilo kojoj drugoj ekipi na strani, samo pod uslovom da imamo isti nivo zalaganja. Nadam se da ćemo pružiti igru na zavidnom nivou i da rezultat neće izostati. – rekao je šef stručnog štaba Radničkog, Vlado Čapljić.

– Atmosfera u ekipi je odlična, kao i do sada. Najgore do sada smo prošli, što se tiče priprema, a sada ide ono najbolje, što mi igrači volimo, to su utakmice. Meč sa Novim Sadom sigurno će biti težak i neizvestan kao što je bio jesenas u prvom kolu, ali ja ipak verujem da ćemo se vratiti u Kragujevac sa pozitivnim rezultatom. – optimista je Stefan Nedović.

Kao što je već i najavljeno, zbog kartona neće nastupiti prvotimci, Stefan Petrović i Filip Kostić, kao i povređeni Žarko Karamatić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *