KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kompanija Mozzart i FK Radnički 1923 potpisali ugovor o sponzorstvu

Fudbalski klub Radnički 1923 danas je ozvaničio poslovnu saradnju sa kompanijom Mozzart iz Beograda, koja je postala zvanični sponzor kluba sa “Čika Dače”. Ugovor o sponzorstvu potpisali su generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović i prvi čovek Radničkog 1923 Nikola Fržović.

Foto: FK Radnički 1923

Kompanija Mozzart, kao neprikosnoveni regionalni lider u oblasti igara na sreću, prepoznala je izuzetan marketinški potencijal Fudbalskog kluba Radnički 1923 kao najvećeg sportskog simbola grada Kragujevca.

– Naša kompanija ovim ugovorom proširuje oblast svog društveno odgovornog poslovanja izvan Beograda. Radnički 1923 je klub velike tradicije koji je prošao kroz jedan izuzetno težak i turbulentan period i sada je na dobrom putu da postane standardni superligaš, u čemu će imati značajnu podršku naše kompanije. Već su u planu brojne akcije u kojima će aktivno učestvovati i prvotimci Radničkog 1923, o čemu će javnost biti na vreme obaveštena – istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Za Fudbalski klub Radnički 1923 velika je čast i zadovoljstvo što može da računa na podršku jedne tako renomirane kompanije kao što je Mozzart.

– Izuzetno nam je drago što je kompanija Mozzart prepoznala naše zdravo poslovanje i odlučila da nas aktivno podrži u daljem radu. Ovaj sponzorski ugovor predstavlja priliku da dodatno unapredimo funkcionisanje svih takmičarskih selekcija. Verujemo da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo, a mi ćemo nastojati da u budućem periodu dodatno ojačamo naš sponzorski pul – izjavio je Nikola Fržović, direktor Fudbalskog kluba Radnički 1923.

Ceremoniji potpisivanja ugovora na stadionu “Čika Dača” prisustvovao je i član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, koji je najavio da će kompanija Mozzart i Grad Kragujevac zajedničkim snagama nastaviti da rade na jačanju sportske scene u srcu Šumadije.

– Potpisivanje ovog ugovora predstavlja snažan impuls svim kompanijama da uvide sav marketinški potencijal ne samo Fudbalskog kluba Radnički 1923, već i svih ostalih sportskih kolektiva u Kragujevcu. Mi ćemo u saradnji sa kompanijom Mozzart nastaviti da radimo na unapređenju sporta u našem gradu i već imamo određene ideje i projekte koji čekaju na realizaciju – otkrio je Stevović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.