Jugoslav Vasović novi sportski direktor Radničkog

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje Jugoslav Vasović novi je direktor VK Radnički. Na taj način je kragujevački „drim-tim“ dobio značajno pojačanje u sportskom sektoru pred sezonu u kojoj će debitovati u Ligi šampiona.

Vasović je poznat kao temperamentan čovek, koji je uvek znao da oduševi svojom iskrenošću, hrabrošću i nepredvidivošću. Bio je smatran za najtalentovanijeg vaterpolistu u zemlji svojevremeno, ali su mu taj njegov burni karakter i želja za dokazivanjem u značajnoj meri odmogli u karijeri, obzirom da treneri nisu imali razumevanja za neke njegove neočekivane poteze.

U karijeri je branio boje Partizana, Crvene zvezde i Bečeja, igrao za Jadran iz Splita i Budvansku rivijeru, ostavio trag i u Grčkoj, Rusiji, Italiji i Saudijskoj Arabiji. Sa Bečejem je osvojio titulu klupskog prvaka Evrope 2000. godine, a iste godine i bronzu sa reprezentacijom Jugoslavije na OI u Sidneju. Poslednjih godina je pisao kolumne za sportal.rs.

Nesumnjivo je da će Juga Vasović, sa svojom harizmom i velikim imenom, biti ogromno pojačanje za Radnički, koji će pokušati da u narednoj sezoni stigne do samog vrha evropskog klupskog vaterpola.

Foto: rts.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti