KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Još jedna „devetka“ Kragujevčanki

Fudbalerke Radničkog 1923 nastavljaju da terorišu odbrane svojih rivala u Prvoj ženskoj ligi Srbije. Nova žrtva zahuktalih „crvenih dama“ bila je ekipa Levča iz Rekovca, koja je ispraćena sa devet golova u svojoj mreži – 9:1 (4:1).

Foto: ŽFK Radnički 1923

Početno vođstvo gošći iz Rekovca u 17. minutu kao da je razjarilo Kragujevčanke, a naročito Saru Milosavljević, koja je do isteka prvih 45 minuta igre „spakovala“ tri gola i trasirala svom timu put ka trećem uzastopnom trijumfu.

Pored Milosavljevićeve, mrežu ekipe Levča u prvom poluvremenu uspela je da zatrese još i Tamara Gogić, dok su se u nastavku utakmice u listu strelaca upisale još i Tamara Jurišević, Jelena Miloradović i Milica Živanović, koja je dva puta pogađala metu. Sjajna Sara Milosavljević je nakon het-trika u prvom poluvremenu, postigla još jedan gol u nastavku susreta, kojim je preuzela drugo mesto na prvoligaškoj listi strelaca od svoje klupske koleginice Jelene Miloradović.

Kragujevčanke se trenutno nalaze na četvtoj poziciji prvoligaške tabele sa dva boda manje od Zemuna i subotičkog Spartaka, a tri od vodeće Kolubare.

Narednog vikenda fudbalerke Radničkog 1923 putuju za Pirot, gde će se sastati sa ekipom Jedinstva 2014, koja se nalazi u donjem delu tabele sa četiri osvojena boda.

ŽFK RADNIČKI 1923 – ŽFK LEVAČ 9:1 (4:1)

KRAGUJEVAC
Stadion:
„Čika Dača“.
Sudija: Jelena Međedović (Beograd).
Strelci: Milosavljević u 21, 32, 41. i 75, Gogić u 30, Živanović u 46. i 81, Jurišević u 47. i Miloradović u 61. minutu za ŽFK Radnički 1923, a Gavrilović u 17. minutu za ŽFK Levač.

ŽFK RADNIČKI 1923: Mijailović, Gačić (od 59. Vasiljević), Galjak (od 63. Milošević), Milenković, Živković (od 66. Nikolić), Čingelić (od 7. Stojanović), Jurišević, Miloradović, Gogić (od 46. Živanović), Milosavljević, Tomanović.

ŽFK LEVAČ: Nikolić, Kompirović (od 46. Ignjatović), Ašanin, Velikić, Tomić, Vacić (od 46. Marković), Miletić, Šimčić (od 63. Milojević), Milanović, Gavrilović, Đorđević (od 65. Kriještorac).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.