KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Gradonačelnik primio šampione

U svečanoj sali Skupštine grada, gradonačelink Kragujevca, Veroljub Stevanović, primio je igrače Radničkog i čestitao im je osvajanje prvog mesta u Srpskoj ligi – grupa zapad. On je iskoristio ovu priliku da najavi da je grad konkurisao za sredstva iz NIP-a za sređivanje stadiona Čika Dača i da od svih stadiona koje država ima u planu da sredi, Kragujevac jedini ima spreman plan za sređivanje stadiona.

Prvo je u planu da se nadogradi istočna tribina i da se u sklopu nje naprave nove svlačionice kao i veća loža, a pored toga u planu je postavljanje veštačke trave na terenu sa šljakom, ugradnja reflektora i pokrivanje tribina. U planu je da Radnički za par godina postane jedan od 4 najbolja superligaška kluba i na taj način spreči odlazak dece van Kragujevca. Pored investicija koje su planirane u Radničkom gradonačelnik Kragujevca je najavio izgradnju zatvorenog bazena u sklopu potojećih gradskih bazena kao i terena za američki fudbal koji će se graditi na poljani iza stadiona Čika Dača.

Nakon prijema kod gradonačelika trener Radničkog, Vlado Čapljić, održao je poslednji sastanak sa igračima u ovoj sezoni, igrači i stručni štab su otišli na odmor a prozivka za sledeću sezonu zakazana je za 5. jul 2010. godine.

Izvor: www.fkradnicki.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *