Fudbaleri Radničkog 1923 „sparinguju“ sa ubskim Jedinstvom

Šestu kontrolnu utakmicu u sklopu zimskih priprema fudbaleri Radničkog 1923 odigraće u subotu od 14 časova, kada će na pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača” ugostiti Jedinstvo iz Uba.

Foto: N. Kotlajić (fkradnicki.com)

“Crveni” su remijem sa Slogom iz Petrovca na Mlavi u sredu prekinuli niz pobeda u pripremnim susretima, nakon što su prethodno savladali kolege iz omladinskog pogona, beogradsku Lokomotivu, Jagodinu i Slogu iz Požege.

I u susretu sa Petrovčanima mreža Radničkog zatresla se u dva navrata, baš kao i protiv Jagodine i Sloge iz Požege, pa je jasno gde trenutno “škripi” u redovima Kragujevčana i na šta je potrebno staviti akcenat u samom finišu ovih priprema.

Sa druge strane, trener Milisavljević može biti zadovoljan ofanzivnim učinkom svoje ekipe, koja je dodala još dva gola na svoj konto. Takođe, primetan je i pomak u samoj fizionomiji igre, koja je fluentnija, brža i znatno raznovrsnija u odnosu na prvi deo sezone. Radnički će, to je već sada primetno, imati znatno veći dijapazon mogućnosti u napadu, što će ga učiniti opasnijim po protivnički gol.

Predstojeći susret sa Ubljanima prilika je da “crveni” dodatno “izoštre nišan” i svoju igru podignu na još viši nivo. Učenici Darka Milisavljevića naspram sebe imaće kvalitetnog protivnika, koji se već nekoliko godina unazad nalazi u samom vrhu Srpske lige Zapad. I ove godine Ubljani su visoko kotirani i trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli, ali sa značajnim bodovnim zaostatkom u odnosu na vodeći Borac 1926.

Biće to, bez sumnje, još jedna dobra provera mogućnosti fudbalera kragujevačkog prvoligaša i prava uvertira za završni test sa čačanskim Borcem 1926 narednog vikenda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *