KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dobri rezultati kragujevačkih rvača na Kupu Srbije za juniore

Rvački klub Spartak i Grad Subotica bili su domaćini prvog ovogodišnjeg Kupa Srbije za juniore u grčko-rimskom stilu rvanja. Među osamdeset takmičara iz devetnaest klubova našli su se i predstavnici kragujevačkih klubova, Radničkog 1970 i Kragujevca.

Foto: Rvački klub Radnički 1970

Rvači Radničkog 1970 osvojili su tri medalje. Luki Vukadinoviću pripalo je srebro, dok su se Lazar Jovanović i Nemanja Milovanović okitili bronzanim odličjima.

Blizu osvajanja medalje bio je i Dalibor Ibraimović, koji se na kraju morao zadovoljiti petim mestom, dok Jovan Matović nije uspeo da se aktivnije umeša u borbu za neku od medalja.

Tri medalje pripale su i rvačima Kragujevca. Najsjajnija je zasijala na grudima Aleksandra Simovića, njegov brat Nikola osvojio je srebro, dok se bronzom okitio Adam Marković.

Maksim Marković, Miloš Jovanović i Bojan Dončić nisu uspeli da se domognu pobedničkog podijuma.

U ekipnom plasmanu klubova prvo mesto pripalo je beogradskom Partizanu, kao drugoplasirani završio je somborski Soko, dok je treće mesto zauzela ekipa Potisja iz Kanjiže.

Drugo kolo Kupa Srbije u juniorskoj konkurenciji predviđeno je za 21. mart, a ulogu domaćina imaće Rvački klub Kragujevac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *