KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Deset novih igrača na Čika Dači

Upravni odbor FK Radnički 1923 je postigao dogovor sa desetoricom novih igrača. Edward Arturo Cruz, Karamatić Žarko, Krmar Igor, Ljubičić Aleksandar, Maksimović Slobodan, Prekić Nikola, Radovanović Vlada, Spalević Darko, Živanović Boris i Tintor Miloš su pristupili klubu i ostalo je još da stigne kompletna dokumentacija i da se odredi broj godina na koji su se obavezali klubu. Krmar, Maksimović i Živanović su prethodne sezone igrali za Mačvu, Ljubičić i Tintor za Železničar iz Lajkovca, Radovanović i Karamatić za Banat, Edward za Veternik, Spalević za Olimpik iz Sarajeva, a Prekić je branio za Spittal iz Austrije.

Darko Spalević

Pre svega bih istakao da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam došao u ovako veliki klub kao što je Radnički i grad kao što je Kragujevac. Nadam se da ću svojim igrama i zalaganjem ispuniti poverenje i očekivanja stučnog štaba, uprave i navijača. Od strane saigrača sam veoma lepo prihvaćen,tako da se nadam da ću se veoma brzo uklopiti – izjavio je Slobodan Maksimović.

Pored pomenutih igrača koji su već pristupili klubu, uprava još uvek pregovara sa Đogatovićem, a od danas je na probi u klubu Igor Jović, 26-ogodišnji vezni igrač.

Stefan Nedović i Stefan Vukmirović su napustili klub bez dozvole tako da je klub pokrenuo disciplinski postupak protiv njih i oni će biti suspendovani.

Izvor: www.fkradnicki1923.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *