KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Beloševačka Pobeda počela pripreme

Srpskoligaš iz prigradskog kragujevačkog naselja Beloševac počeo je pripreme za novo prvenstvo Srpske lige Zapad.

Plasman u sredini tabele donekle može da zadovolji Beloševčane. Da nebi bilo problema u novom prvenstvu pripreme su počele na vreme, a treneru Željku Miloševiću na prvom treningu javila su se dvadesetorica igrača.

“Do 13.jula pripreme ćemo odraditi na našem terenu u Beloševcu, zatim putujemo za Novi Pazar, gde ćemo odigrati prvu prijateljsku utakmicu sa novim srpskoligašem Jošanicom. Potom slede desetodnevne pripreme na Kopaoniku, gde je već zakazana jedna prijateljska utakmica sa novim zonašem Rudarom iz Baljevca“ – kaže šef stručnog štaba Beloševčana, Željko Milošević.

Posle Kopaonika ekipa Pobede formu će kaliti u Kragujevcu, gde je planirano da odigra od 8-10 prijateljskih susreta, od kojih će jedan biti 31. jula sa superligašom Radničkim 1923.

Klub je za sada samo napustio Avdić, koji je pojačao, odnosno vratio se u svoj bivši klub Jošanicu. Kada su u pitanju pojačanja, došli su golman Marjanović iz Slobode iz Grbica, kao i Stefan Kostić iz Šumadije 1903.

Nekoliko igrača nalaze se na probi, a u dogovoru sa Radničkim 1923 očekuje se dolazak dojučerašnjih omladinaca, njih 5-6, koji će biti na pozajmici u ovom srpskoligašu, čime bi se konkurencija za tim znatno pojačala.

Izvor: Željko Marinković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!