KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Ajzea Vid predvodi napad Veprova u narednoj sezoni

Kragujevac Wild Boarsi angažovali su drugo pojačanje za novu takmičarsku sezonu, u kojoj će pokušati da se okite i petom uzastopnom titulom prvaka Srbije. U pitanju je 23-godišnji američki kvoterbek Ajzea Vid, koji je pre dolaska u Srbiju igrao u Danskoj, u ekipi Tigrova iz Arhusa.

Foto: Igor Lazarević (wildboars.rs)

Već tokom prve dve koledž sezone koje je proveo na Minot State Univerzitetu, Vud je pokazao da je podjednako opasan po zemlji i vazduhu, a zatim je još bolje partije pružao na Northwestern Oklahoma State Univerzitetu.

Pre svega, uzbuđen sam što ću biti deo ove organizacije i jedva čekam da stanem na teren. Veprovi su jedan od 20 najboljih timova u Evropi i izabrao sam ih jer imaju pobednički mentalitet i znaju šta je potrebno da se osvoji titula. Takmičenje u Srbije je sjajno i daću sve od sebe da donesem Veprovima još jedan trofej. Čuo sam da je drugarstvo u timu fenomenalno i želim da budem deo toga. Sa talentima koje klub ima i radom koji ćemo uložiti, očekuju nas sjajne stvari i u CEFL ligi – poručio je Vid u izjavi na klupskom sajtu.

Podsetimo, pre Vida, Veprovi su angažovali još jednog Amerikanca Dorijana Kauarta, koji pokriva poziciju trkača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *